Fleta, Dera e Kapidanit

Fleta,
Dera e Kapidanave!

Nje mundesi mediatike per te shpalosur historite e ndaluara prej epokes se diktatures komuniste;
Nje mundesi per te sheruar historine reale te ktij populli nga plaget e harreses
Nje mundesi per te thene Fjalen tende kur te eshte ndaluar fjala, nje mundesi per ti treguar botes padrejtesite qe te jane bere
Nje mundesi mediatike per te shpalosur mendimin tuaj per te djeshmen e ktij vendi, per te sotshmen dhe nje mundesi per te ndertuar bashkarisht te nesermen.
Fleta eshte zgjedhur si faqe historie dhe mbi faqe te historise eshte shkruar me penden e Shqiponjes fjala “Liri” ne balle te Kombit shekull per shekull.
C’fare i ka ndodhur Lirise se Shqipes tash sa kohe e dekada.
Fleta eshte nje mundesi mediatike per te thene fjalen qe duhet .
Miresevini ne dritaren mediatike de Deres se Kapedanit.
Histori
Aktualitet
Reportazhe
Fotografi
Perkthime
Diskutime
dhe bashkepunime mediatike.
Jeni te mirepritur ne
“Fleta , Dera e Kapidanave”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: